Nieuw Chirojaar 2023-2024

Nieuw Chirojaar 2023-2024

Beste ouders

Op zondag 24 september trekken wij het nieuwe chirojaar op gang met een spetterende eerste chirozondag! Om dit nieuwe jaar in goede banen te leiden geef ik jullie graag reeds de volgende belangrijke zaken en data mee:

  • EERSTE CHIROZONDAG/ Zoals vermeld begint ons chirojaar op zondag 24 september. We starten om 14.30 uur en sluiten de zondag voor de jongste afdelingen af om 18.00 uur, voor de oudste afdelingen is de werking om 18.30 uur afgelopen. Na de werking kunt u eventueel nog verloren voorwerpen van het kamp ophalen.
  • INSCHRIJVING/ U kan uw zoon inschrijven voor het nieuwe werkjaar door dit formulier in te vullen. Verdere informatie over de inschrijving is hierop te vinden.
  • DIA-AVOND/ Zondag 1 oktober bent u vanaf 17u30 welkom op onze chiro om nog wat na te genieten van ons voorbije kamp. Kom gerust langs om met een hapje en een drankje naar de foto’s van uw zoonlief te kijken.
  • RECEPTIE FUIF/ Naar jaarlijkse traditie organiseren wij op zaterdag 7 oktober onze fuif. Voorgaand aan de fuif vindt er een receptie plaats, waarop u als ouder ook zeker welkom bent. Opgelet, deze gaat dit jaar niet door in het Jeugdhuis maar op de Fraterstraat 109A. We beginnen eraan om 20u. Aangezien we op zaterdagavond onze fuif organiseren, is er op zondag 8 oktober GEEN werking.
  • MOSSELSOUPER / Onze jaarlijkse mosselsouper gaat door op zaterdag 18 november. Kaarten zijn binnenkort bij de leiding te verkrijgen.
  • KAMP 2024 / Dit jaar gaan we op kamp naar Etalle van 5-15 augustus 2024. De sloebers zullen op zondag 11 augustus reeds huiswaarts keren.

Indien u nog verdere vragen heeft kan u ons altijd bereiken via mail. Wij hebben er alvast heel veel zin in, hopelijk jullie zoon ook!

Met vriendelijke groeten

De leidingsploeg


Reageren is niet mogelijk.