Verhuur

Verhuur

Wat moet je doen als je onze lokalen wil huren? (korte versie)


1. Op onze verhuurkalender kijken wanneer de lokalen nog beschikbaar zijn. Onze kalender wordt DIRECT BIJGEWERKT en is dus STEEDS up-to-date. Opgelet: wij verhuren NIET voor leidingsweekends.

2. Verder moet je het huurcontract downloaden . Je drukt het huurcontract af en stuurt het volledig ingevuld (handtekening!) via email naar verhuur@chirotrefpunt.be .

3. Samen met het versturen van het huurcontract moet je ook GELIJKTIJDIG een waarborg (zie huurcontract) storten. Indien aan beide voorwaarden voldaan is wordt de kalender aangepast: de naam van jullie groep wordt vermeld zodat voor iedereen zichtbaar is dat de lokalen voor jullie gereserveerd zijn.

Onze lokalen bevinden zich in de Kloosterstraat 21A, 9820 Merelbeke (route).
Stuur geen verhuur-correspondentie naar dit adres.

Wat moet je doen als je onze lokalen wil huren? (uitgebreide versie)

1. Op onze verhuurkalender kijken wanneer de lokalen nog beschikbaar zijn. Onze kalender wordt DIRECT BIJGEWERKT en is dus STEEDS up-to-date. Als je belt met louter de vraag of het lokaal vrij is of bezet op een bepaalde datum, word je vriendelijk doorverwezen naar de verhuurkalender. Als er op de kalender niets vermeld staat wil dit zeggen dat de betrokken periode nog vrij is. Zijn de lokalen verhuurd, dan zie je op de kalender de naam van de hurende groep staan. Het jeugdverblijf is gesloten·van ongeveer half juli tot eind augustus: de exacte ingangsdatum van de sluitingsperiode kan licht aangepast worden aan de wensen van een verblijvende groep. Opgelet: wij verhuren NIET VOOR LEIDINGSWEEKENDS OF GELIJKAARDIGE.

2. Verder moet je het huurcontract downloaden . Je drukt het huurcontract af en stuurt het volledig ingevuld (handtekening!) via email naar verhuur@chirotrefpunt.be of de post naar Vijverstraat 69, 9860 Moortsele tav Michiel Cuvelier. In dit huurcontract vind je ook alle mogelijke verdere info, onder andere ook omtrent de kostprijs van het verhuur.

3. Samen met het versturen van het huurcontract moet je ook GELIJKTIJDIG een waarborg (zie huurcontract) storten. Indien aan beide voorwaarden voldaan is wordt de kalender aangepast: de naam van jullie groep wordt vermeld zodat voor iedereen zichtbaar is dat de lokalen voor jullie gereserveerd zijn.

Mocht je achter het net vissen (door een contract dat één dag vroeger dan het jouwe binnen komt) dan word je onmiddellijk telefonisch gecontacteerd. Indien je dan niet kiest voor een andere datum wordt de waarborg onmiddellijk terug gestort.

Korte omschrijving van de lokalen:

Onze lokalen zijn gelegen dichtbij het centrum van Merelbeke, omgeven door een school, speelgras, speelplein en een woonwijk.

De sporthal en het zwembad liggen op wandelafstand van onze lokalen. Ook vind je een speeltuin met zandbank, schommel, kunstgrasveld etc. in de onmiddellijke omgeving (palend aan ons terrein).

In het centrum van Merelbeke (op 500m van onze lokalen) bevinden zich bakkers, slagers, apotheek, Colruyt, … Tevens zijn er enkele horecazaken zoals enkele café’s, een pitta-bar, frituur, jeugdhuis…

De lokalen bestaan uit 3 ruimtes van 42 m² (meestal gebruikt om te slapen) en 1 groot (dubbel) lokaal van 100 m² (met keuken). Er is een sanitaire ruimte met vier urinoirs, drie toiletten (waarvan één gehandicaptentoilet), een grote lange wasbak met vier kranen (warm/koud) en twee douches. In het poetshok staat poetsgerief ter beschikking. In alle ruimtes is veilige en efficiënte verwarming aanwezig.

Wij beschikken niet over bedden of matrassen, wel staan er in ieder lokaal zetels, tafels en stoelen. Onze keuken bevindt zich in het dubbel lokaal. Er is een elektrisch vuur met 4 kookplaten, microgolfoven (geen oven) en een percolator. Wij voorzien 2 grote gasbekkens extra (meer is mogelijk, vooraf af te spreken). Ook is er voldoende keukenmateriaal zoals potten, pannen, borden, bestek, glazen, …

WAT BRENG JE ZELF MEE: TOILETPAPIER, KEUKENHANDDOEKEN.

De lokalen zijn gebouwd in 2005 en zijn m.a.w. nieuw en in perfecte staat. De capaciteit bedraagt 49 personen. De keuken werd in 2011 volledig vernieuwd, met de steun van de provincie Oost-Vlaanderen.

ovl