Inschrijvingen 2022-2023

Inschrijvingen 2022-2023

Beste ouders en sympathisanten

Binnenkort is het eindelijk zover: de eerste chirozondag! Deze begint op zondag 25 september om 14.30 u. en eindigt om 18.00 u. voor de jongste 3 afdelingen (eerste t.e.m zesde leerjaar) en om 18.30 u. voor de ouderen.

Na de eerste en tweede chirozondag zullen de verloren voorwerpen van het kamp ook nogmaals uit gelegd worden.

Mochten er na het kamp spullen van andere kinderen verkeerdelijk bij jullie terecht gekomen zijn, kan je die ook meebrengen.

Verder zal de dia-avond plaastvinden op zondag 2 oktober om 17.30 u. op het chiroheem. Jullie zijn dan allen zeker welkom om samen te genieten van de kampfoto’s met een hapje en een drankje.

Zaterdag 8 oktober is het onze fuif ‘Dance With The Duvel’ die we elk jaar samen met onze vrouwelijke wederhelft Chiro Scheldebloem organiseren. Hierdoor zal er helaas geen werking gegeven worden om zondag 9 oktober. Voor de fuif organiseren we ook een receptie waar jullie allen zeker welkom zijn.

Via dit formulier kan uw zoonlief alvast ingeschreven worden voor het nieuwe werkjaar.

Zijn er nog mensen waarvan je denkt dat chiro zeker iets voor hen zou zijn, dan zijn deze zeker welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Elk kind kan ook 3 keer proberen alvorens wij verwachten ze in te schrijven.

Dit jaar zal de mosselsouper doorgaan op zaterdag 19 november. Hiervoor zullen kaarten verkrijgbaar zijn vanaf de eerste chirozondag.

De leiding is alvast laaiend enthousiast om er weer een topjaar van te maken!

Hopelijk tot de eerste chirozondag!

Met vriendelijke groeten

De leidingsploeg


Reageren is niet mogelijk.