Opnieuw chiro vanaf 22/11

Opnieuw chiro vanaf 22/11

Beste Trefpunters,

Nu de scholen terug open zijn, de coronacijfers stilletjes de juiste kant op gaan en de leiding niet langer kon stil zitten hebben we na lang overleg besloten om vanaf zondag 22/11 terug chiro te geven. Dit natuurlijk wel alleen voor de -12 jarigen.
Dit doen we ook omdat we genoeg ruimte hebben om de afdelingen onderling gescheiden te houden. Daarom zullen we ook afspreken op 3 verschillende plaatsen.
Sloebers: ingang Trefpunt
Speelclub: op het ‘pleintje’ (andere ingang van de chiro)
Rakkers: ingang Gilko Kloosterstraat (voor de poort)
Op deze locaties zullen de des betreffende leiding wachten op hun leden om dan om 14:30 te kunnen beginnen met de activiteiten. Om 18:00 spreken we dan weer af op dezelfde plaats. We zullen zo goed als de volledige zondag buiten spelen dus gelieve voldoende warme kledij te voorzien.
Tot zondag
De leidingsploeg


Reageren is niet mogelijk.