Laatste dagen van het jaar, wij maken er nog het meeste van!

Laatste dagen van het jaar, wij maken er nog het meeste van!

Op vrijdagavond 30 juni is het de kampinschrijving. Jullie zijn allemaal welkom tussen 19u00 en 21u00 op het Chiroheem.

Inschrijven voor de kampbarbecue op 06 augustus kan via onderstaande link:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd18DDFTKweNWpzW…/viewform…

De dag erna, op 1 juli, volgt er de kerelsbarbecue. Als je nog geen kaarten hebt, kan je nog snel eentje verkrijgen!

Op 2 juli sluiten we het Chirojaar af in Puyenbroeck. We waren eerst van plan om de bus te nemen, maar door een wijziging in plannen hebben we besloten om met de wagen te gaan. We verwachten jullie omstreeks 10u00 aan de ingang van het Provinciaal Domein Puyenbroeck. Indien jullie geen vervoer kunnen regelen, mogen jullie ook met de leiding meerijden. Hiervoor spreken we af om 09u15 op de parking van de Gemeentehallen tegenover het Chiroheem Trefpunt.

Laat zeker weten of jullie deze dag meegaan en of jullie eigen vervoer kunnen regelen of meerijden met de leiding. Hiervoor kan je een mailtje sturen naar de leiding van je afdeling (bv: sloebers@chirotrefpunt.be). ’s Avonds mogen de Trefpunters terug opgehaald worden. Dit om 18u00 aan de parking van Puyenbroeck of omstreeks 18u45 op de parking van de Gemeentehallen.Vergeet voor Puyenbroeck geen lunchpakket, voldoende water, zonnebescherming en geld (+/- 5 euro) mee te brengen. Een zwembroek/handdoek kan ook van pas komen!


Reageren is niet mogelijk.