Bezoekdag op kamp

Bezoekdag op kamp

Beste ouders, trefpunters en sympathisanten

Eerst en vooral zouden wij jullie vanuit onze hele leidingsploeg nog een fantastisch nieuw jaar willen wensen. We hopen dat jullie met even veel plezier elke week met ons komen mee ravotten.
Nu de feestdagen reeds gepasseerd zijn, verschijnt er in de verte al weer iets waar jullie naar kunnen beginnen uitkijken. Inderdaad, het kamp! Al zal deze editie lichtjes verschillen met al de vorige. Dit jaar trekken we voor de tweede maal naar het zuidelijke Dourbes en dat van 6 tot 16 augustus. Omdat de eerste dag van het kamp dit jaar op een zondag valt, zal de bezoekdag dan doorgaan. Dat houdt wel in dat wij dit jaar voor het eerst geen transport voorzien van Merelbeke naar het kampterrein. Het is dus de bedoeling dat de leden met jullie mee komen naar het terrein.
Eenmaal daar, kunnen jullie voor het eerst genieten van een door ons bereidde barbecue waarvoor u zich op voorhand kan inschrijven. U hoeft dus dit jaar zelf geen picknick te voorzien. Inschrijven kunnen jullie doorlopend vanaf 1 mei tot 1 juli en dat zowel online als op de kampinschrijving (datum hiervan wordt nog meegedeeld, meestal eind juni) . Nu kunnen wij jullie alvast een richtprijs mee geven.
4 stukken vlees: 16 euro
3 stukken vlees: 12 euro
2 stukken vlees: 8 euro
Voor deze prijzen zijn uiteraard ook groentjes en pastasalades voorzien.
Zijn er nog enkele zaken niet duidelijk, dan kan u steeds een mailtje sturen naar onze VB of groepsleiding op volgende emailadressen:
groepsleiding: groepsleiding@chirotrefpunt.be
VB: ruthreunes@gmail.com
Wij hopen jullie allemaal te mogen ontvangen op ons kampterrein op 6 augustus!
Met vriendelijke groet
De leiding


Reageren is niet mogelijk.